Företaget innehar F-skattesedel
Organisationsnr: 8210020056
Bankgiro: 522-5990

Priserna på hemsidan inkluderar moms, ett fåtal produkter är dock ej momsbelagda (ingen moms ingår & ingen moms tillkommer). Om momsavdrag är väsentligt för er så fråga vad som gäller för den aktuella varan

  • Samtliga produkter är begagnade, funktionstestade & säljs med 30 dagars garanti, om inte annat framgår.
  • Vid köp av datorer så gäller garantin endast för hårdvaran, konsumenten själv är ansvarig för all typ av användning som kan påverka installerad mjukvara (operativsystemets eller övriga programs funktion).
  • Garantin gäller inte då produkten utsatts för stötar, fukt eller andra yttre faktorer.
  • Vid köp av reservdelar så är konsumenten själv ansvarig för att köpa produkter som är kompatibla med datorn, samt att installation av dessa sker 100% fackmannamässigt.

Begagnat är modernt!

MHZ Data är ett företag med en modern, miljövänlig affärsidé. Prestandautvecklingen inom datorindustrin är blixtsnabb men faktum är att konsumenternas behov ofta inte accelererar lika snabbt.

För den som primärt använder datorn till vanligt kontorsarbete, surfar, mailar, lyssnar på webradio/musik, ser på film mm så är en helt ny dator ofta en lika överflödig investering som att köpa en lastbil för att transportera två matpåsar.
MHZ Data tillhandahåller även nyare datorer, vilket gör att alla konsumenter kan spara pengar
jämfört med att köpa helt nytt.

Är du osäker på vad just du behöver, så tveka inte att fråga!
Förutom att erbjuda ett bra pris så vill vi även ge bättre service än de stora kedjorna!

Affärsidén går ut på att köpa upp partier med datorprodukter som på ett eller annat sätt är överblivna. Produkterna kan t ex komma från konkursbon, från företag som bytt till ny utrustning eller från företag som skurit ned på eller förflyttat sin verksamhet. Produkterna rekonditioneras, funktionstestas & i vissa fall uppgraderas innan de läggs ut till försäljning. Bland kunderna återfinns allt från privatpersoner till medelstora företag & hjälporganisationer. 
MHZ Data erbjuder inte bara begagnade datorer utan även komponenter för att uppgradera eller reparera er befintliga dator så att denna får ett längre liv.

Genom att köpa begagnat gör du inte bara ett bra val för plånboken utan även för miljön. Hanteringen av elektronikavfall är idag ett allvarligt, globalt miljöproblem. Svenska medier har bl a avslöjat hur elektronikavfall från svenska hushåll & företag på ett oansvarsfullt sätt dumpas i Afrika & Asien.